Weekblog #4: vrolijke week, sporten en Zeeland

Deze week begon met een werkdag, nadat ik er een werkweekend op had zitten. Ik begon deze week zo vrolijk en productief dat mijn week op maandag al niet meer stuk kon eigenlijk. Ik zei nog tegen mijn collega’s dat ik waarschijnlijk deze week ergens ging instorten, omdat ik al een paar dagen een hele positieve mindset had. Dit klinkt nu heel negatief, maar ik heb een bepaald patroon ontdekt in mijn moodswings.

Niets was minder waar, want ik heb die vibe de hele week door weten te trekken. Daarnaast heb ik mij ook goed aan mijn sportschema weten te houden. Als jullie mij een beetje volgen weten jullie dat ik bezig ben met een 30-day-workout-challenge. Ik wist dat ik vrijdag niet zou kunnen sporten, want ik moest de hele dag werken en daarna ging ik meteen door naar Zeeland. Hier heb ik me ontzettend goed bij neer kunnen leggen, iets wat ik normaal niet zou kunnen. Het is bij mij altijd alles of niets.

Dinsdag heb ik redelijk veel voor school kunnen doen. Ik denk dat ik binnenkort een blog wijdt aan mijn mening over mijn studie tot nu toe. Ik doe momenteel de studie Toegepaste Psychologie via LOI, maar zit nog wel echt in het begin van de modules, dus het is nog even een weg zoeken naar hoe ik weer in het studieritme kom in combinatie met mijn werk. Ik vind het wel enorm interessant tot nu toe en leer elke dag weer iets nieuws.

Woensdag ben ik bij mijn ouders gaan eten en wat was dat fijn. Het is zo leuk hoe de band met je ouders toch weer iets veranderd als je uit huis gaat. Zo had mama speciaal voor mij een kipsalon klaargemaakt volgens een recept van Project Gezond.

Donderdagmiddag had ik een gesprek met een coach op mijn werk over positieve gezondheid. Dit kwam in deze week natuurlijk ontzettend goed uit. Ik kreeg de vraag of ik mezelf kon scoren op bepaalde gebieden die temaken hadden met levensstijl, zoals zingeving, gezondheid, mindset etc. Ik kon op nagenoeg alle aspecten een 8 of hoger scoren, omdat ik me op dat moment ook echt heel goed voelde. Dit was zo fijn en gaf me zo’n goed gevoel dat ik heel graag deze lijn door wil trekken.

Vrijdagmiddag was het dan eindelijk zover, het moment waar we naar uitkeken, we gingen een weekend weg. Na werk zijn we meteen vertrokken naar Renesse. Wat heb ik hier genoten van de gezelligheid, maar ook van de rust tijdens de wandelingen op het strand. Ik heb zelfs nog gerend op het strand. Enorm pittig maar ook heel leuk om te doen. Verder dan 3 km kwam ik niet maar ik was wel aardig trots.

Zondagmiddag hebben we nog de verjaardag van mijn broertje gevierd. Een hele fijne week gehad met veel gezelligheid en positiviteit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s