Hetzelfde, maar net iets anders

Na een tijdje afwezig te zijn geweest vond ik dat het tijd werd om het bloggen weer op te pakken. Doordat ik vrij weinig lees de laatste tijd kan ik ook niet recenseren, waardoor mijn blog erg leeg is. Nu heb ik de laatste weken gebrainstormd over wat ik met mijn blog wil en hoe ik het wil gaan vormgeven. Hieruit is vooral uitgekomen dat boeken nog steeds een onderdeel blijft van mijn blog, maar ik wel enkele dingen ga toevoegen.

Er is een hoofdthema dat ik wil toevoegen aan mijn blog en dat is ‘Lifestyle’. En nu denk je vast, dat is toch helemaal niet origineel, maar ik denk juist dat het origineel is. Het gaat op mijn blog dan vooral over mijn levensstijl en die is waarschijnlijk anders dan die van anderen.

Denk hierbij dan ook vooral aan blogs over eten, sporten en vrije tijd. Hierin speelt mijn diabetes ook een grote rol, dus dit zal dan ook regelmatig terugkomen. Ik vind het zelf erg leuk om stukjes van mijn leven met jullie te delen en op deze manier wil ik dat gaan vormgeven.

Ik hoop dat jullie er nog net zo van gaan genieten als dat jullie al deden en ik kijk ernaar uit om weer actief bezig te zijn met schrijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s